#
TR EN
search icon
Endüstriyel Mutfak
ROVEN - FD 200E
ROVEN - FD 200E

FİMAK Elektrikli Döner Arabalı Ekmek Fırınının başlıca özellikleri; eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Özel tasarlanmış rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır. Fırın üzerinde bulunan davlumbaz ve aspiratör buharın imalathane içine dağılmasını önlemektedir. Şasi, pişirme hücresi ve pişirme hücresi kapağı tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

MODELROVENROVENROVEN
 FD 100 EFD 150 EFD 200 E
Kapasite (Ekmek Adedi / 8 saat)158420163360
Kapasite Hesabı(Tepsi SayısıXEkmek SayısıXSaatteki Değiştirme SayısıXKaç Saat Çalışacağı = Ekmek Kapasitesi)   
Pişirme Alanı (m²)5,28 - 7,26,72 - 8,611,2 - 14,4
Tepsi Sayısı (Adet)Kas.1514 - 1814 - 18
Tepsi Ebadı (mm)600x800 / 600x900600x800 / 600x900800x1000 / 740x1000 / 750x1040
Tavalar Arası Mesafe (mm)114 - 90  
Genişlik - A (mm)1500 1650
Derinlik - B (mm)1800 1900
Yükseklik - C (mm)20702350 
Max. Derinlik - D (mm)2460 2570
Max. Yükseklik - E (mm)245027502750
Geçiş Aralığı - F (mm)740 1000
Min. Tavan Yükseklikği - G (mm)29503250 
Kapı Açık Derinlik - H (mm)2680 3000
Döner Tabla Taşıma Kapasitesi (Kg)500550600
Fırın İçin Min. Kapı Boyutları (mm)1700 x 22301700 x 25001850 x 2500
Parçalı Fırın İçin Kapı Boyutları (mm)/Standart 2 veya 3 Parçalı900 x 2000  
Elektrik Gücü (kw)51,56269,5
Ort. Yakıt Tüketimi (8 saat) (kw/h)33,639,947,6
Fırın Ağırlığı (kg)130014751630
Klape Buhar Bacası Çıkış Çapı (mm))Ø100  
Aspiratör Baca Çıkış Çapı (mm)Ø200  
Elektrik Bağlantısı3P + N + PE  
Kontrol SistemiManuel ve Dijital  
Enerji KaynaklarıElektrik  

 

 

Dökümantasyon & İndirmeler
Talep Formu
X
Sizi Arayalım
X
up icon