FİMAK Elektrikli Döner Arabalı Ekmek Fırınının başlıca özellikleri; eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Özel tasarlanmış rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır. Fırın üzerinde bulunan davlumbaz ve aspiratör buharın imalathane içine dağılmasını önlemektedir. Şasi, pişirme hücresi ve pişirme hücresi kapağı tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir.
MODEL | ROVEN | ROVEN | ROVEN |
FD 100 E | FD 150 E | FD 200 E | |
Kapasite (Ekmek Adedi / 8 saat) | 1584 | 2016 | 3360 |
Kapasite Hesabı(Tepsi SayısıXEkmek SayısıXSaatteki Değiştirme SayısıXKaç Saat Çalışacağı = Ekmek Kapasitesi) | |||
Pişirme Alanı (m²) | 5,28 - 7,2 | 6,72 - 8,6 | 11,2 - 14,4 |
Tepsi Sayısı (Adet) | Kas.15 | 14 - 18 | 14 - 18 |
Tepsi Ebadı (mm) | 600x800 / 600x900 | 600x800 / 600x900 | 800x1000 / 740x1000 / 750x1040 |
Tavalar Arası Mesafe (mm) | 114 - 90 | ||
Genişlik - A (mm) | 1500 | 1650 | |
Derinlik - B (mm) | 1800 | 1900 | |
Yükseklik - C (mm) | 2070 | 2350 | |
Max. Derinlik - D (mm) | 2460 | 2570 | |
Max. Yükseklik - E (mm) | 2450 | 2750 | 2750 |
Geçiş Aralığı - F (mm) | 740 | 1000 | |
Min. Tavan Yükseklikği - G (mm) | 2950 | 3250 | |
Kapı Açık Derinlik - H (mm) | 2680 | 3000 | |
Döner Tabla Taşıma Kapasitesi (Kg) | 500 | 550 | 600 |
Fırın İçin Min. Kapı Boyutları (mm) | 1700 x 2230 | 1700 x 2500 | 1850 x 2500 |
Parçalı Fırın İçin Kapı Boyutları (mm)/Standart 2 veya 3 Parçalı | 900 x 2000 | ||
Elektrik Gücü (kw) | 51,5 | 62 | 69,5 |
Ort. Yakıt Tüketimi (8 saat) (kw/h) | 33,6 | 39,9 | 47,6 |
Fırın Ağırlığı (kg) | 1300 | 1475 | 1630 |
Klape Buhar Bacası Çıkış Çapı (mm)) | Ø100 | ||
Aspiratör Baca Çıkış Çapı (mm) | Ø200 | ||
Elektrik Bağlantısı | 3P + N + PE | ||
Kontrol Sistemi | Manuel ve Dijital | ||
Enerji Kaynakları | Elektrik |