#
TR EN
search icon

PROMEK A.Ş. COVİD-19 ÖNLEMLERİ HKK.

 

COVİD-19 tedbirleri kapsamında mutfağınızı ücretsiz check-up yapıyoruz.

  • Bulaşık makineleriniz bulaşıklarınızı sabit 85° su sıcaklığında durulama yapıyor mu?

 

  • Buzdolabınız +°4 °c ve altında çalışıyor mu?

 

  • Büfedeki sıcak yemekleriniz +63°c, soğuk yiyecekleriniz +4°c altında ve üstünde muhafaza ediliyor mu?

 

  • Yemek büfelerimizde , müşteri yönünde cam seperasyonlarınız var mı?

 

  • Mutfağınızda yeterli havalandırma ve taze hava ihtiyacı karşılanıyor mu?

 

  • Mutfak giriş çıkış, hijyen bariyerleri kontrol altına alınabiliyor mu?

 

  • Soğuk depolarınız ısı ve nem kontrolleri yapılıyor mu?

 

  • Buz makinalarınızda ve soğuk oda cihazlarınızda periodik bakteri temizliği yapılıyor mu?

 

Gibi daha birçok olmazsa olmaz kriterlerin testini yapıp raporluyoruz.

up icon