COVİD-19 tedbirleri kapsamında mutfağınızı ücretsiz check-up yapıyoruz.
- Bulaşık makineleriniz bulaşıklarınızı sabit 85° su sıcaklığında durulama yapıyor mu?
- Buzdolabınız +°4 °c ve altında çalışıyor mu?
- Büfedeki sıcak yemekleriniz +63°c, soğuk yiyecekleriniz +4°c altında ve üstünde muhafaza ediliyor mu?
- Yemek büfelerimizde , müşteri yönünde cam seperasyonlarınız var mı?
- Mutfağınızda yeterli havalandırma ve taze hava ihtiyacı karşılanıyor mu?
- Mutfak giriş çıkış, hijyen bariyerleri kontrol altına alınabiliyor mu?
- Soğuk depolarınız ısı ve nem kontrolleri yapılıyor mu?
- Buz makinalarınızda ve soğuk oda cihazlarınızda periodik bakteri temizliği yapılıyor mu?
Gibi daha birçok olmazsa olmaz kriterlerin testini yapıp raporluyoruz.