Değerli İş Ortağımız;
COVİD-19 salgını nedeniyle T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı’ nın yayınlamış olduğu, Türkiye’de “SAĞLIKLI TURİZM SERTİFİKASYONU” başlığı altında konaklama ve yeme-içme tesislerinde alınacak önlemler kapsamında tesisinizdeki kritik öneme sahip, MUTFAK-ÇAMAŞIRHANE-SOĞUK ODA ve TÜM YEME-İÇME bölümlerinde istenen düzenlemeler ile ilgili çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız.
Özellikle, Faaliyet alanımız içerisine giren, T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı’ nın, Konaklama Ve Yeme-İçme tesislerini değerlendirme formu’ nda yer almakta olan aşağıdaki maddeler için hizmet sunmaktayız.
- İlgili form ekte yer almakta olup forma ait link ise https://www.tga.gov.tr/wp-content/uploads/2020/05/tesislerdeAlinanOnlemler.pdf şeklindedir.
- ZORUNLU UYGULAMALAR BÖLÜMÜ:
- 22. Ve 23. no’ lu maddeler
D) GENEL ALANLARDAKİ DÜZENLEMELER BÖLÜMÜ:
b-) Mutfak: 1, 5, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 17, 21, 23, 24. no’ lu maddeler
c-) Yeme-İçme Üniteleri: 6. no’ lu madde;
Yukarıda belirtilen tüm maddelerde istenen kriterleri, tesisinizde, sağlama, yerine getirme ile ilgili yapılacak çalışmalarda proje ve ekipman tedariği sağlama konusunda firmamız PROMEK A.Ş.;
Koruyucu bakım, onarım, tadilat, tesisat, periyodik bakım ,raporlama, tüm donanım ve ekipmanlar ile; Açık Büfe ünitelerinin sertifikasyon kriterlerine uygun hale getirilmesi konusunda ise grup firmamız MUTEKS LTD.ŞTİ’ nin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.
Talebiniz doğrultusunda süratle, tesisinizde ücretsiz check up ve tespitte bulunarak, yapılacak işler rapor halinde tarafınıza sunulacaktır.
Ekipman Temini hususunda PROMEK A.Ş. iletişim bilgileri;
Gökhan TELLİ
Tel: 0.242 244 22 52 - 128
Gsm: 0.532 422 98 22
E-mail: [email protected]
Bakım, Onarım, Tadilat, Düzenleme hususunda MUTEKS LTD.ŞTİ. iletişim bilgileri;
Bekir ATALAY
Tel: 0242 244 22 52 - 121
Gsm: 0530 526 91 50
E-mail: [email protected] - [email protected]
Bilgilerinize sunar,
Bu vesileyle iyi çalışmalar dileriz…